Een weekje buitenpret

BRUMMEN – Harlekijn ging dit jaar op pad naar het circus, het enige echte Kindervakantiespelen Circus in Brummen. Vijf dagen lang wordt er gespeeld op het veld van de korfbalvereniging, waar de ruim honderdvijftig kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Ze bouwen hutten, doen iedere avond dansjes en spelletjes en vermaken zich met alle activiteiten die de leiding ook dit jaar weer heeft verzonnen. Hoogtepunten zijn de griezeltocht op woensdagavond, de zeskamp op donderdag en de afsluitende show op vrijdagmiddag. Het ene middagje regen is opgevuld met bingo en de rest van de week is het stralend weer. Het is ieder jaar weer genieten geblazen, zo ook nu. Voor de vrijwilligers is dit een bijzonder jaar. José Wolfs, jarenlang de drijvende kracht achter de Brummense Kindervakantiespelen, zet een punt achter haar werk. Dat maakt het voor haar wat anders dan anders, maar zeker niet minder leuk. En de kinderen? Die merken er helemaal niets van, maar genieten net als andere jaren met volle teugen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.