Home / Drempt / Expositie en workshop bij ’t Heekenbroek

Expositie en workshop bij ’t Heekenbroek

DREMPT – In de Dobbe bij Wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt is tot en met 9 september een expositie van drie schilders te zien. Het zijn alledrie leerlingen van Coby ten Kate. Zij geeft les in haar atelier aan de Hogestraat in Dieren. Riet Groot, Christien Mulder en Mieke Nas – Jansen tonen hun kunnen. De expositie is open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 8 september geeft beeldend kunstenaar Ton Kramer uit Almen een workshop wijngaard schilderen. Zittend in de wijngaard leren de deelnemers om hun versie van de wijngaard weer te geven. Er kan gewerkt worden met potlood, aquarel of acrylverf.

www.heekenbroek.nl
Tel. 0314 – 381988
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.