Home / Velp / Hennepkwekerij in Velpse woning ontmanteld

Hennepkwekerij in Velpse woning ontmanteld

VELP – In een huis aan de Roerdompstraat in Velp heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij met ruim 200 planten ontmanteld. In het huis waren meerdere ruimtes ingericht voor de hennepteelt maar daar stonden geen planten meer in.

De politie kwam de zaak op het spoor na onder meer klachten van stankoverlast uit de buurt. De kwekerij en attributen zijn uit huis gehaald en vernietigd. In huis werden verder geen personen aangetroffen. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke(n) voor de hennepteelt in het huis aan de Roerdompstraat.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.