Home / Doesburg / Beeldhouwen in het Arsenaal

Beeldhouwen in het Arsenaal

DOESBURG – Beeldend kunstenaar Madeleine Corbey start in de week van 20 augustus met series van tien lessen beeldhouwen. Dit doet zij in het historische Arsenaal in Doesburg. Tijdens de les komt wat theorie, maar vooral praktijk aan bod. Zo worden specifieke technieken of stenen behandeld of een bepaalde kunstenaar besproken. De avondlessen op dinsdag en woensdag starten met een korte meditatie, de lessen op maandagmorgen en dinsdagmorgen en –middag niet. Data, tijden en andere informatie is te vinden op www.atelier-allegro.nl of bel met tel. 06-23937822.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.