Oogstfair bij Het Hoogeland in Beekbergen

BEEKBERGEN – Het Hoogeland in Beekbergen organiseert in het laatste weekend van augustus opnieuw een Oogstfair. Drie dagen lang zijn er demonstraties, proeverijen en kraampjes met kleding en etenswaren.

Tijdens de Oogstfair zijn er naast kramen met outdoor kleding, delicatessen en sierraden, ook workshops en andere activiteiten. Zo zijn er demonstraties bloemschikken en pompoen snijden. Op vrijdag 31 augustus is er een roofvogelshow en op zaterdag 1 september is er een grote fjordenkeuring. Voor de kinderen is er een draaimolen en ze kunnen worden geschminkt.
Het Hoogeland is een voorziening van IrisZorg. IrisZorg zet zich in voor mensen die de grip op hun leven zijn kwijtgeraakt door een verslaving. Het Hoogeland in Beekbergen bestaat al 120 jaar en biedt deze mensen opvang, zorg en dagbesteding. Er wordt gewerkt in het tuincentrum, de modeltuinen, het tuincafé en in de diverse kwekerijen. Een aantal bewoners steekt tijdens de Oogstfair ook de handen uit de mouwen.
De Oogstfair is geopend op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 1 september van 10.00 tot 17.00 uur. Het Hoogeland is te vinden aan de Van Limburg Stirumweg 19 in Beekbergen. De Oogstfair is gratis toegankelijk, een parkeerkaartje kost 2 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.