Home / Doesburg / Zomer in Gelderland in Doesburg

Zomer in Gelderland in Doesburg

DOESBURG – Zomer in Gelderland, de vrolijke circuskaravaan van Omroep Gelderland, komt op vrijdag 10 augustus naar Doesburg. Een team inwoners krijgt daar om 9.50 uur een aantal pittige opdrachten, waarmee het team maximaal 1.000 euro kan verdienen voor een goed doel. ’s Avonds tijdens de live TV uitzending zal duidelijk worden hoeveel geld Team Doesburg bijeen heeft vergaard. Het goede doel in Doesburg is de Stichting Doesburgse Hanzefeesten, die met het eventueel te winnen geld een nieuwe middeleeuwse riddertent wil aanschaffen.

Team Doesburg bestaat uit tien leden, afkomstig van Rotaryclub Doesburg en de organisatie van de Hanzefeesten. Iedereen is welkom Team Doesburg op 10 augustus de hele dag door aan te modigen op de Markt en ’s avonds de live-uitzending op televisie bij te wonen.
Tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen een persoonlijk verhaal, een passie, een ergernis, een verdriet of groot plezier in de Van de Hak op de Tak-boom hangen. Presentatrice Angelique Krüger komt dan met een aantal mensen hierover praten. Om 18.20 uur begint de televisie-uitzending vanaf de Markt in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.