Thee proeven bij de Wereldwinkel

EERBEEK – Onder het motto “De thee is in de maand”, heeft Wereldwinkel Eerbeek in de week van 20 tot en met 25 augustus de thee centraal staan. De Wereldwinkel verkoopt ongeveer twintig verschillende soorten zwarte, groene en rooibosthee. Tijdens de actieperiode kan iedereen in de winkel komen om een theesoort naar keuze te proeven.

Thee is een product waar de Wereldwinkel trots op is. Van iedere theesoort is bekend waar deze vandaan komt. Zo komt er groene thee van de Greenfield Bio Plantations. Deze thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka. Ook de verpakking wordt in Sri Lanka gemaakt, waar de thee ook wordt verpakt. Dit zorgt voor meer werkgelegenheid.
Alle theesoorten van de Wereldwinkel zijn daarnaast voorzien van het fairtrade keurmerk. Dit keurmerk staat er garant voor dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun thee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.