Man aangehouden na beledigen agenten

KLARENBEEK – Een 54-jarige Duitse man is zondagavond 5 augustus op het treinstation in Klarenbeek aangehouden nadat hij politieagenten had beledigd.

De politie kreeg rond 18.40 de melding dat een man zich vreemd gedroeg op het station. Hij liep op blote voeten met ontbloot bovenlijf en gedroeg zich vervelend richting mensen die op het perron waren. De man wilde met de trein naar Duitsland, maar hij had geen geld bij zich. Agenten boden hem aan om voor hem onderdak voor de nacht te zoeken.
Eerst wilde de man dit wel, maar toen de agenten hiermee bezig waren, meldde de man dat hij zelf voor onderdak zou zorgen en liep hij weg. De agenten vroegen hem om even te wachten, waarop de man kwaad werd en de agenten begon uit te schelden. Hierna werd de man aangehouden voor belediging. Hij is overgebracht naar het politiebureau om nog te worden verhoord.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.