Marlou Gelders kampioen

EERBEEK – Marlou Rutten, lid van HSV de Veluwezoom uit Eerbeek, is onlangs met haar pony Sytse Gelders kampioen geworden in de klasse B dressuur. De resultaten van de selectiewedstrijden, die in aanloop naar dit Kampioenschap werden verreden, waren al voldoende voor de titel reserve Kringkampioen. Na de nieuwe wedstrijden, waar bij een score van 204 en 195 werd behaald, mag Marlou zich nu ook Gelders Kampioen noemen.

Bibi Sturing en Joep en Lisa Tervoort streden in de klasse M2 om de titel. Lisa reed een prima proef maar viel net als Bibi buiten de prijzen. Ook Celine Vacirca en Boris hadden zich geplaatst om deel te nemen aan deze wedstrijd . Celine stuurde Boris netjes door de ring. Een 12e plaats in een deelnemersveld van 24 combinaties is een prima prestatie voor de nog jonge combinatie.
Het viertal, dit jaar met een hele nieuwe opstelling eindigde op een 5e plaats. Marlou Rutten, Celine Vacirca, Esmee Ruizendaal, Gabrielle Bouwhuis en Kaylee de Jonge vormen een mooie groep en er liggen in de toekomst vast meer goede resultaten in het verschiet.
Na een spannende dag werd Malou feestelijk ingehaald bij Stal te Bokkel en eindigde traditiegetrouw in de waterbak. Een traditie die eigenlijk bij een springkampioenschap hoort, maar door de leden van de Veluwezoom ook graag toegepast wordt bij een dressuurprestatie op dat niveau.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.