Home / Apeldoorn / Bedevaart naar Kevelaer

Bedevaart naar Kevelaer

APELDOORN/ZUTPHEN – De bedevaartstocht naar bedevaartsoord Kevelaer in Duitsland wordt dit jaar gehouden op 1 september. De Broederschap van Kevelaer Zutphen-Apeldoorn en omstreken organiseert de jaarlijkse tocht opnieuw dit jaar.

Het motto van het bedebvaartseizoen 2012 is: ,,Zegt tot allen die radeloos zijn: ,Houd moed, wees niet bang’” uit het bijbelboek Jesaja. Aanmelden voor de bedevaartstocht kan tot 10 augustus bij de plaatselijke broedermeester of aanspreker van de parochie. Kosten voor deelname zijn 23 euro, jongeren onder de 16 betalen 12 euro.
Mail voor meer informatie naar b.beumer4@chello.nl.

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.