Lucky Ajax bij Angerlo Vooruit

ANGERLO – Na de thuiswedstrijd tegen het sponsorteam tijdens de Open Dag van Ajax, stond onlangs de eerste wedstrijd buiten de stadsgrenzen van Amsterdam op het programma. Angerlo Vooruit had Lucky Ajax uitgenodigd om naar Angerlo te komen in het kader van het 60-jarig bestaan van de vereniging.

Bij Lucky Ajax speelden weer grotendeels de bekende gezichten van de laatste wedstrijden. Naast Sjaak Swart en Dick Schoenaker waren ook Arno Splinter, Olaf Lindenbergh, Glenn Helder, Wamberto en Dennis Gerritsen aanwezig in Angerlo. Stephan Veenboer verving Fred Grim onder de lat. De rest van de selectie was aangevild met Gery Vink en Jordi Brouwer en de bij Lucky Ajax minder bekende Frank Kornu en Karim Bridji.
Terwijl de spelers in de bestuurskamer een heerlijke tom pouce kregen voorgeschoteld, lag Sjaak Swart al op de massagetafel van André van Alphen om zich ook fysiek te prepareren op de wedstrijd. Kort na half drie mengden de spelers van Lucky Ajax zich op de grasmat van Angerlo.
Lucky Ajax begon gretig, maar de keeper van de thuisclub, Dirk-Willem Tiecken, was op dreef. Doordat Dennis Gerritsen ook nog een bal snoeihard op de paal schoot, stond na 10 minuten nog steeds de brilstand op het scorebord. Uiteindelijk wist Dennis Gerritsen op aangeven van Wamberto de score in de elfde minuut te openen: 0-1. Ook al was Lucky Ajax in balbezit erg gevaarlijk en dreigend, toch bleef Angerlo Vooruit lekker meevoetballen. Na een afwisselend spel voetbal werd de eindstand uiteindelijk 6-1. De grote nederlaag mocht de pret bij het Angerlose publiek èn de organisatie terecht niet drukken. Iedereen had enorm genoten van een leuke, sportieve wedstrijd in een heerlijke ambiance met een zeer goede organisatie. De spelers deelden na afloop van de wedstrijd handtekeningen uit en gingen op de foto met alle voetballiefhebbers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.