Inschrijving beachvolley- en voetvolleytoernooi Eerbeek geopend

Het jaarlijkse voetvolley- en beachvolleybaltoernooi van Café Spoorzicht in Eerbeek ziet er dit jaar net iets anders uit dan voorheen. Ten eerste valt het toernooi samen met de braderie Eerbeek Totaal, op zondag 19 augustus. Daarnaast wordt er op een andere locatie gespeeld: het braakliggende terrein tegenover Spoorzicht aan de Loenenseweg.

Tommy ter Hove, organisator van het sportieve evenement, laat voor die dag een grote vrachtwagen met zand aanrukken om een eigen strandje te maken aan de Loenenseweg. Hij is erg blij met de locatie en heeft dan ook zin in de dag. Nu moeten alleen de deelnemers zich nog aanmelden. “Iedereen kan meedoen aan het volleyballen of het voetvolleyen. Een team bestaat uit minimaal drie personen, maar meer kan ook, dan wordt er gewisseld.” Aanmelden kan bij Spoorzicht. Hoe laat de eerste wedstrijden van start gaan, hangt af van het aantal deelnemers. “Ik denk dat het zo in de loop van de middag zal zijn”, aldus Ter Hove.
Als de strijd is gestreden en het zand van het lichaam is gespoeld, is het feest op het strand. Een DJ zorgt tijdens deze heuse beachparty voor gezellige muziek en een goede sfeer, waar Bloemendaal nog wat van kan leren. Een lekker drankje, een fijn muziekje en het zal tot laat in de avond gezellig zijn. De beachparty gaat rond 20.30 uur van start.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.