Vliegend van het Vikingschip

RHEDEN – De Vikingen zijn gekomen! Hun stoere Vikingschip is echter gestrand in Rheden. Op het grote veld van March & Showband hebben de noormannen hun bivak opgeslagen, geholpen door alle Rhevakkinderen..

Het grote Vikingschip is het centrum van het terrein, de rood-wit gestreepte vlag is al van veraf te zien. Hierom heen hebben de noormannen hun eigen Rhevikingdorp gebouwd. Het lijkt wel of de Rhevakkers ieder jaar mooiere hutten bouwen. Werden er al langer etages op de hutjes gebouwd, nu waren er complete barretjes, glijbanen en winkeltjes te zien. Wel eerst even je voeten vegen voor je binnenkomt, alsjeblieft.
De hele week hebben basisschoolkinderen zich hier vermaakt. Met het bouwen van hun eigen hut, maar ook met de vele activiteiten die de Rhevak-organisatie ieder jaar weer organiseert. Centraal op het terrein ligt het Vikingschip, de plek waar dit jaar de immer populaire kabelbaan staat opgesteld. Hieronder ligt het zwembad, waar woensdagmiddag met veel plezier in werd geplenst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.