Stichting Goede doelen voor weeskinderen in Cambodja

LOENEN – Gerda Slijkhuis en haar vrijwilligers van de Stichting Goede Doelen zijn op maandag 6 augustus ook paraat op de Loenense Pony- en paardenjaarmarkt. Zij staan op de markt met een kraam zelf gemaakte kleding en leuke spulletjes. De opbrengst gaat naar de weeskinderen in Cambodja waar het Loenense echtpaar Wilco en Frida Schijff werkzaam is.

De vrouwen verkopen kinderkleding, die zij zelf hebben gemaakt in het atelier bij Gerda Slijkhuis in Ugchelen. Zij krijgt veel nieuwe materialen om er iets leuks van te maken.
De stichting bestaat acht jaar en steunt jaarlijks een goed doel. Tot nu toe hebben al negentien doelen een donatie gekregen van de stichting. Gerda Slijkhuis staat met haar vrijwilligsters op markten en braderieën. Als het weer meewerkt, is de verkoop meestal goed.
De stichting steunt graag het vrijwilligerswerk van Wilco en Frida Schijff in Cambodja. De vrouwen willen het echtpaar steunen bij hun goede werk voor de arme kinderen. Cambodja is een zeer arm land in Zuid-Oost Azië. Eind jaren zeventig woedde er in Cambodja een verschrikkelijke oorlog, waarbij twee miljoen mensen werden vermoord of uitgehongerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.