Sophie wint iPad van Wijkraad

BRUMMEN – Sophie Prins van veertien is de gelukkige winnares van de iPad2. Deze heeft ze gewonnen door mee te doen aan het jongerenonderzoek dat voor de zomer is uitgezet door de Wijkraad Brummen Centraal, in samenwerking met de Stichting Welzijn Brummen. De middelbare scholier was blij verrast met het e-mailtje dat zij van de wijkraad ontving op haar vakantieadres in Portugal. “Mijn ouders geloofden me eerst niet, maar toen ik hen het mailtje voorlas, waren ze ook erg blij voor me”. Nadat Sophie terugkwam van vakantie kon ze de iPad afgelopen donderdag in ontvangst nemen van voorzitter Ronald Oosthoek. De voorzitter geeft aan dat de wijkraad blij verrast was met het groot aantal ingevulde enquêtes, maar liefst 311 in totaal. “De verloting van de iPad heeft zeker aan de grote respons bijgedragen, maar jongeren in Brummen zijn ook zelf bereid hun beste beentje voor te zetten om ideeën over jongerenvoorzieningen kenbaar te maken”, aldus Oosthoek. De ouders van de gelukkige winnares gaven aan dat de iPad in het nieuwe schooljaar goed van pas komt, omdat daar ook steeds meer digitaal wordt gewerkt. De wijkraad gaat met het SWB, de raadsfracties en het college in september om tafel om een vervolg te geven aan de resultaten uit het onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.