Korting voor deelnemers Rhedense Fiets4Daagse

DIEREN – Vier dagen fietsen door de schitterende omgeving van Dieren, met onderweg genoeg tijd en gelegenheid om leuke activiteiten te ondernemen en mooie dingen te bekijken. Dat alles biedt de Rhedense Fiets4Daagse, die woensdag 15 augustus van start gaat.

Deelnemers aan de Rhedense Fiets4Daagse kunnen kiezen uit routes van 30, 50 en 80 kilometer lengte. Op zaterdag is er een speciale gezinstocht van 15 kilometer en een route van 100 kilometer voor tourfietsers. De keuze is vrij en hoeft niet vooraf te worden aangegeven. Zelfs onderweg beslissen is nog mogelijk!
Onderweg is er natuurlijk weer veel te bekijken en te beleven. De meeste bezienswaardigheden zijn gratis te bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan het streekmuseum De Roode Toren in Doesburg en het Pinetum De Belten in Vorden. De tuin van het Kasteel Middachten tegen reductie toegankelijk. En dit is slechts maar een greep uit de vele redenen om op één van de fietsdagen even af te stappen. Bij het vertrek vanuit Theothorne krijgen de deelnemers tips voor de komende dag.

Het vertrek en de aankomst bij Theothorne wordt iedere dag een gezellige bedoening. Ook de aankomst van de vierde fietsdag, zaterdag, wordt bijzonder. De fietstocht eindigt dan op het terrein van het Zomerfeest aan de IJssel. Op de veerstoep in Dieren is die dag van alle te beleven.

De zestiende Rhedense Fiets4Daagse vindt plaats van woensdag 15 tot en met 18 augustus. Het wordt weer een groot evenement, waaraan veel fietsers mee zullen doen. Alle informatie over de vierdaagse is terug te vinden op www.fiets4daagserheden.nl, hier kan men zich ook inschrijven. Meedoen aan dit sportieve evenement kost slechts 17,50 euro voor vier dagen. Met de kortingsbon uit Regiobode van woensdag 8 augustus krijgt de sportieve fietser 1,50 euro korting. Dit geldt bij inschrijving in Theothorne, op dinsdag van 18.30 tot 21.00 uur of woensdag van 08.30 tot 11.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.