Home / Bronkhorst / Vlinder centraal bij Tuinenroute Oost-Veluwe

Vlinder centraal bij Tuinenroute Oost-Veluwe

BRUMMEN – Tijdens de opentuinenroute Oost-Veluwe op 11 en 12 augustus, waar vier tuinen in en rondom Brummen aan deelnemen, staan vlinders en bijen centraal. Met medewerking van de vlinderstichting, die ook informatiemateriaal beschikbaar stelt, kan men in alle vier de tuinen ontdekken hoe de tuin ‘vlindervriendelijker’ gemaakt kan worden. Men toont bijvoorbeeld planten die voor vlinders en bijen aantrekkelijk zijn. Deelnemende tuinen zijn Klein Knoevenoord, de Brummense Overtuin, Hofstede Het Holt in Leuvenheim en de Verborgen Tuinen van Bert Loman in Voorst. De tuinen zijn van 10.00 tot 17.00 uur open.

www.kleinknoevenoord.nl
Tel. 0313 – 655704
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.