Vlinder centraal bij Tuinenroute Oost-Veluwe

BRUMMEN – Tijdens de opentuinenroute Oost-Veluwe op 11 en 12 augustus, waar vier tuinen in en rondom Brummen aan deelnemen, staan vlinders en bijen centraal. Met medewerking van de vlinderstichting, die ook informatiemateriaal beschikbaar stelt, kan men in alle vier de tuinen ontdekken hoe de tuin ‘vlindervriendelijker’ gemaakt kan worden. Men toont bijvoorbeeld planten die voor vlinders en bijen aantrekkelijk zijn. Deelnemende tuinen zijn Klein Knoevenoord, de Brummense Overtuin, Hofstede Het Holt in Leuvenheim en de Verborgen Tuinen van Bert Loman in Voorst. De tuinen zijn van 10.00 tot 17.00 uur open.

www.kleinknoevenoord.nl
Tel. 0313 – 655704
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.