Home / Doesburg / Atelieropruiming De Swarte Ram

Atelieropruiming De Swarte Ram

DOESBURG – Tijdens de Culturele Zondag van 5 augustus exposeren drie Doesburgse kunstenaars in Galerie De Swarte Ram; Gerda Drenth met keramiek, Margo Ellen met grafiek, schilderijen en tekeningen en Liesbeth Fonkert met tekeningen schilderijen. Hun productiviteit veroorzaakt ruimtegebrek in hun ateliers, dus moest er letterlijk opgeruimd worden. De expositie Atelieropruiming is een goede gelegenheid om voor een redelijke prijs een mooi kunstwerk aan te schaffen.

www.de-swarte-ram.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.