Home / Bronkhorst / Fotowedstrijd honden KC Brummen

Fotowedstrijd honden KC Brummen

BRUMMEN – KC Brummen houdt een fotowedstrijd met het onderwerp Honden. Een ieder kan in drie categorieën meedoen; kijk eens hoe lief ik ben, kijk eens hoe stout ik ben of kijk eens wat ik kan. Deelnemers mogen maximaal twee foto’s per categorie inzenden, uitsluitend afdrukken van tien bij vijftien of vijftien bij 21 centimeter. Foto’s kunnen tot 9 september ingezonden worden naar Carolien Idsinga, Anna de Waallaan 35, 7207 GW in Zutphen. De foto’s worden beoordeeld door Patrick van Gemert van het Zutphens Persbureau. Er wordt een vakprijs en een publieksprijs beschikbaar gesteld. De uitslag wordt op 30 september om 14.00 uur in het clubgebouw aan de LR Beijnenlaan 22 bekend gemaakt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.