Dodelijk ongeval bij Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Een veertigjarige Apeldoorner is dinsdag 31 juli, ondanks de inzet van getuigen en hulpverleners, bij een verkeersongeluk op het Kanaal Zuid onder Oosterhuizen overleden. Hij botste tegen een boom en kon niet worden gereanimeerd.

Het ongeval werd kort voor 18.00 uur gemeld. De Apeldoorner reed met de auto vanuit zijn woonplaats richting Eerbeek. Door onbekende oorzaak is hij ter hoogte van het buurtschap Oosterhuizen tegen een boom gebotst. De auto van het slachtoffer vloog in brand en een passant wist de zwaargewonde Apeldoorner uit de auto te bevrijden. Getuigen en gealarmeerde hulpverleners trachtten het slachtoffer nog te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Inmiddels was de brandweer druk bezig met het blussen van de auto, maar men kon niet voorkomen dat deze volledig uitbrandde.
Voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie werd de doorgaande weg langs het Apeldoorns Kanaal afgesloten. Voor de getuigen wordt slachtofferhulp geregeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.