Home / Oosterhuizen / Dodelijk ongeval bij Oosterhuizen

Dodelijk ongeval bij Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Een veertigjarige Apeldoorner is dinsdag 31 juli, ondanks de inzet van getuigen en hulpverleners, bij een verkeersongeluk op het Kanaal Zuid onder Oosterhuizen overleden. Hij botste tegen een boom en kon niet worden gereanimeerd.

Het ongeval werd kort voor 18.00 uur gemeld. De Apeldoorner reed met de auto vanuit zijn woonplaats richting Eerbeek. Door onbekende oorzaak is hij ter hoogte van het buurtschap Oosterhuizen tegen een boom gebotst. De auto van het slachtoffer vloog in brand en een passant wist de zwaargewonde Apeldoorner uit de auto te bevrijden. Getuigen en gealarmeerde hulpverleners trachtten het slachtoffer nog te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Inmiddels was de brandweer druk bezig met het blussen van de auto, maar men kon niet voorkomen dat deze volledig uitbrandde.
Voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie werd de doorgaande weg langs het Apeldoorns Kanaal afgesloten. Voor de getuigen wordt slachtofferhulp geregeld.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.