Auto te water na achtervolging

LAAG-SOEREN – De politie is druk met een onderzoek naar diverse gebeurtenissen van dinsdagavond. Kort voor middernacht raakte een auto te water in het Kanaal, ter hoogte van Laag-Soeren. De oorzaak is nog niet duidelijk.

De politie kreeg rond 23.45 uur een melding dat een 29-jarige Eerbekenaar, van Apeldoorn op weg naar huis langs het Kanaal, ter hoogte van Oosterhuizen werd achtervolgd door de bestuurder van een andere auto. Mogelijk werd hij daarbij beschoten. Net onder Laag-Soeren is de man met zijn auto te water geraakt.
Toen de hulpverleners met gillende sirenes aankwamen op de plek van het ongeval, bleek de bestuurder al uit de auto te zijn. De man zocht zijn toevlucht bij een boerderij aan de andere kant van het Kanaal. Hij was niet gewond en is opgevangen op het politiebureau. Hier is een eerste verklaring opgenomen. De auto is door duikers van de brandweer en een bergingsbedrijf uit het water gehaald.
De politie heeft vannacht forensisch onderzoek ingesteld, dat vandaag nog voortduurt. Getuigen, die dinsdagavond na 23.00 uur tussen Dieren en Apendoorn hebben gereden, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000 – foto Martin de Jongh
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.