Home / Doesburg / Ongeval bij Ubbink

Ongeval bij Ubbink

DOESBURG- Vanmorgen rond 11.50 uur werden de ambulance en de traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval bij Ubbink op de Verhuellweg in Doesburg. Voor zover bekend ging het om een val van vijf meter naar benden. De traumahelikopter is geland op het pad over de dijk en de trauma arts en verpleegkundige hebben nog geholpen met het slachtoffer. Deze is kort hierna overgebracht naar een ziekenhuis met de ambulance. Hoe en wat de verwondingen waren is niet bekend. – Foto Hanny ten Dolle.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.