Home / Regio / Veluwse Fietsdag

Veluwse Fietsdag

REGIO – Op dinsdag 7 augustus vindt voor de zevende maal de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor 3,50 euro een route verkrijgbaar. Daarbij krijgen de fietsers een aantal kortingsbonnen om mee te doen aan speciale activiteiten, die worden georganiseerd door ondernemers langs de route. Aan het eind is er voor iedereen een medaille. De deelnemende VVV’s zijn onder andere die in Eerbeek, Hoenderloo en Rheden. Iedere VVV komt met een eigen route en programma. Het thema is dit jaar Proef de Veluwe. Er zijn routes uitgezet van 30 en 45 kilometer lang. Starten kan vanaf 09.00 uur, de medaille kan tot 16.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar is gestart. Kijk voor meer informatie op www.develuwe.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.