Home / Eerbeek / Politie pakt overlast luidruchtige automobilisten aan

Politie pakt overlast luidruchtige automobilisten aan

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 juli een 21-jarige automobilist uit Eerbeek bekeurd. Hij reed met zeer hoge snelheid door de bebouwde kom van het dorp en had zijn muziek erg hard aanstaan. De man kreeg enkele bekeuringen die hem in totaal 460 euro kosten.

Er komen regelmatig klachten binnen bij de Eerbeekse politie over auto’s die te hard rijden en geluidsoverlast veroorzaken. Om de klachten aan te pakken houdt de Eerbeekse politie regelmatig controles. Zo werd ook de 21-jarige gesnapt. Hij had de muziek in de auto erg hard staan en reed met hoge snelheden door het dorp. Dat is niet alleen erg gevaarlijk, het veroorzaakt ook de nodige overlast. De automobilist is staande gehouden en gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de auto te gladde banden had. De automobilist kreeg meerdere bekeuringen. De Eerbeekse politie kondigt meer controles aan.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.