Klasgenoten strijden op de quad

LOENEN – Vijf leerlingen uit groep 8 van de Tweede Stee in Loenen deden op vrijdag 27 juli mee aan de tweede Quad Cross in Loenen voor jeugd tot 16 jaar. Het spektakel werd georganiseerd door Tom Burgers.

Op zaterdag en zondag werd op het terrein aan de Veldhuizen de jaarlijkse autocross georganiseerd door vereniging LATT ’77. Op vrijdag werd het terrein vast ingereden door de jongeren op de quad. De groepen werden zo goed mogelijk ingedeeld naar ervaring en de snelheid van de quad. Zo werd er gestreden in de categorieën beginners, ervaren en de wedstrijdrijders.
Na afloop van de wedstrijd kregen alle deelnemers een mooie beker en een T-shirt als aandenken. De vijf leerlingen van basisschool de Tweede Stee, Jarno Morssing (11 jaar), Marilsa Geerdink (10 jaar), Ronan Burgers (11 jaar), Marvin Geerdink (10 jaar) en Gino Bleekemolen (12 jaar) vonden het mooi om samen aan deze wedstrijd mee te doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.