Home / Doesburg / Eerste openluchtfilm succes

Eerste openluchtfilm succes

DOESBURG – De eerste openluchtfilm van dit seizoen mocht zich verheugen in een groot aantal bezoekers. Het was zaterdagavond zeldzaam mooi weer, ondanks de slechte voorspellingen. Het terras van Hotel Doesburg en de trappen zaten dan ook vol mensen die de film Black Swan kwamen kijken. Heerlijk buiten met een aangename temperatuur, een heerlijk drankje erbij en genieten van een mooie film, wat kan een mens zich nog meer wensen om een vrijdagavond door te brengen. De volgende film staat gepland voor vrijdag 17 augustus en bij onverhoopt slecht weer zaterdag 18 augustus – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.