Eerlijke koffie bij Plus Van Tetering

Het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade garandeert dat de koffie tegen een eerlijke prijs is ingekocht en dat de boeren een Fairtrade premie hebben ontvangen voor hun werk. ,,Natuurlijk willen we de keuze voor de klant niet moeilijker maken, daarom neemt PLUS het prijsverschil voor haar rekening. Dat betekent dat de klant eerlijke koffie krijgt voor dezelfde prijs. En de koffieboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product. Zo maken we de wereld samen een beetje beter”, aldus Matthijs van Tetering.
De koffieverpakkingen krijgen een nieuwe uitstraling, waardoor ze makkelijker herkenbaar worden. De smaaksterkte staat erop aangegeven en ook voor welk moment van de dag de koffie het best geschikt is.
PLUS is in 2010 gestart met de verkoop van Fairtrade bananen. Al snel kamen daar andere vruchten, wijnen en thee bij. Met dit brede eerlijke assortiment is PLUS de grootste verkoper van Fairtrade gecertificeerde producten in Nederland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.