Home / Eerbeek / Eerlijke koffie bij Plus Van Tetering

Eerlijke koffie bij Plus Van Tetering

Het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade garandeert dat de koffie tegen een eerlijke prijs is ingekocht en dat de boeren een Fairtrade premie hebben ontvangen voor hun werk. ,,Natuurlijk willen we de keuze voor de klant niet moeilijker maken, daarom neemt PLUS het prijsverschil voor haar rekening. Dat betekent dat de klant eerlijke koffie krijgt voor dezelfde prijs. En de koffieboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun product. Zo maken we de wereld samen een beetje beter”, aldus Matthijs van Tetering.
De koffieverpakkingen krijgen een nieuwe uitstraling, waardoor ze makkelijker herkenbaar worden. De smaaksterkte staat erop aangegeven en ook voor welk moment van de dag de koffie het best geschikt is.
PLUS is in 2010 gestart met de verkoop van Fairtrade bananen. Al snel kamen daar andere vruchten, wijnen en thee bij. Met dit brede eerlijke assortiment is PLUS de grootste verkoper van Fairtrade gecertificeerde producten in Nederland.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.