Spelen voor peuters

DIEREN/VELP – Kinderopvangorganisatie Kinderij in Dieren en Velp biedt vanaf 15 augustus een nieuwe dagopvang voor peuters: de Peuterspelerij. Op woensdag- en vrijdagochtend kunnen kinderen tussen 2 en 4 jaar komen spelen.

Er wordt een passend speelprogramma aangeboden die de ontwikkeling van kinderen bevordert en een voorbereiding is op de basisschool. Professionele pedagogische medewerkers zullen de kinderen stimuleren en begeleiden voor een fijne speeltijd. De speelochtenden duren van 8.30 tot 11.30 uur.
De opvang wordt aangeboden in KDV de Burcht, Hogestraat 31 in Dieren en KDV Mickey, Korte Wal 4 in Velp. Kijk voor meer informatie op www.kinderij.nl of bel 0313-431000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.