Home / Eerbeek / Hooi voor De Kiboe door kledingverkoop

Hooi voor De Kiboe door kledingverkoop

EERBEEK – Door de verkoop van kleding kon de Stichting Kinder Kleding Beurs (SKKB) weer diverse doelen ondersteunen. Zo werden er 150 balen hooi geschonken aan kinderboerderij De Kiboe. De vrijwilligers van De Kiboe moesten de handen flink uit de mouwen steken om al het hooi in de schuur te krijgen.

De SKKB staat op maandag 6 augustus weer op de paardenmarkt in Loenen. Kinderen kunnen daar ook worden geschminkt. De uitverkoop van kinderzomerkleding start op 11 augustus. Die dag is de winkel open van 10.00 tot 15.00 uur. Alle zomerkleding gaat dan voor de helft van het geld weg.
De hele maand augustus kan er weer winterkleding worden gebracht. De laatste week, vanaf 27 augustus, is de winkel gesloten, kleding brengen kan dan nog wel. De winkel wordt dan weer gevuld met winterkleding. De verkoop van winterkleding start op 3 september.
De SKKB is te vinden aan de P. Zeemanstraat 1 in Eerbeek. De winkel is op dinsdag open van 9.30 tot 11.30 en van 13.30 tot 15.30 uur, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur en iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.