Leer hulp verlenen in Dieren

DIEREN – Eerste hulp verlenen terwijl je wacht op de ambulance. Dit kan veel levens redden. Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat in de gemeente Rheden ambulances in 5,8 procent van de 1851 gevallen te laat komen bij levensbedreigende situaties. Op maandag 29 oktober start er in Dieren daarom weer een nieuwe cursus EHBO.

De cursus van de afdeling Dieren van de Koninklijke EHBO leert de deelnemers eerste hulp te verlenen. Tijdens het wachten op de ambulance, kan er dan al meteen hulp worden geboden. De cursus gaat alleen van start bij voldoende interesse. Meer informatie over de cursus is te krijgen bij het secretariaat via telefoonnummer: 0313-414615 of via e-mail: knv.ehbo.afd.dieren@upcmail.nl. Of kijk op de website: www.ehbo-dieren.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.