Home / Loenen / Vos pakt ganzen

Vos pakt ganzen

LOENEN – Bewoners in de buurt van De Laak in Loenen moeten in de komende tijd extra alert zijn op hun kippen en ganzen. Vorige week sloeg een vos zijn slag bij een woning aan De Laak. De familie was op vakantie. De oppas schrok ’s morgens erg toen hij in het weitje het slachttafereel aantrof. In het weitje liepen drie ganzen, zij waren alle drie door de vos afgemaakt. Hoewel ganzen nogal agressief kunnen zijn, waren ze toch niet opgewassen tegen de aanval van het roofdier. De kippen zaten goed opgeborgen in een hok.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.