Politie pakt overlast luidruchtige automobilisten aan

Er komen regelmatig klachten binnen bij de Eerbeekse politie over auto’s die te hard rijden en geluidsoverlast veroorzaken.Om de klachten aan te pakken houdt de Eerbeekse politie regelmatig controles. Afgelopen nacht zagen zij de 21-jarige bestuurder rijden. Hij had de muziek in de auto erg hard staan en reed met hoge snelheden door het dorp. Dat is niet alleen erg gevaarlijk, het veroorzaakt ook de nodige overlast. De automobilist is staande gehouden en gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de auto te gladde banden had. De automobilist kreeg meerdere bekeuringen. De Eerbeekse politie kondigt meer controles aan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.