Boot- en kanotochtje voor Carmiggelt

DE STEEG – Op maandag 13 augustus wordt een korte boottocht gehouden op de dode arm van de IJssel. De opbrengst van deze activiteit is bestemd voor de stichting Carmiggelt terug op Steeg.

Om 19.00 uur vertrekt een motorboot vanaf Jachthaven de Engel in De Steeg. Men kan hierin meevaren, maar er ook voor kiezen een kano te nemen. De tocht gaat deze avond naar een speciaal voor deze gelegenheid neergelegde ponton in De Steeg. Op deze ponton kunnen de bezoekers teksten en kronkels lezen van Simon Carmiggelt.
De activiteit wordt georganiseerd door de Stichting Carmiggelt terug op Steeg. Sportieve Evenementen Peter Oversteegen stelt de kano’s beschikbaar en leden van de watersportverenigingen bij Jachthaven de Engel bieden hun hulp aan bij de praktische kant van het varen. De opbrengst van de avond wordt besteed aan herstel van de beelden van schrijver Simon Carmiggelt en zijn vrouw Tiny.
Deelname kost 5 euro. Wie mee wil varen, kan kiezen tussen een plaatsje in de motorboot of een kano. Er zijn zowel twee- als driepersoons kano’s beschikbaar en wie dat wil, kan meevaren met een ervaren lid van de watersportvereniging. Dit moet vooraf worden aangegeven. Bij het varen van een kano is een zwemdiploma verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 12 augustus bij VVV Rheden, tel. 026-4953050 of bij Peter Oversteegen via info@peteroversteegen.nl. Het tochtje start om 19.00 uur. Bij grote belangstelling kan om 20.00 uur een tweede tocht van start gaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.