Home / Hoenderloo / Klompen maken

Klompen maken

Zes woensdagen achter elkaar heerst er een gezellige drukte in het Muziekbos in Hoenderloo. Een groot aantal kraampjes staat hier dan opgesteld voor de braderie, waar niet alleen leuke spulletjes te koop zijn, maar ook van alles te zien en doen is. Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt, er staan wat kermisattracties en diverse ambachtslieden verzorgen demonstraties, zoals deze klompenmaker. Onder toeziend oog van vele belangstellenden maakt hij zijn houten schoeisel, zoals dat in vroeger tijden ook al gebeurde. Ook veel opzien baarde de houtbewerker die iets minder subtiel te werk ging: de man die met een kettingzaag beelden maakte uit blokken hout. Een iets ander gereedschap, maar eveneens een schitterend resultaat. Er staan nog drie braderieën op de agenda. Op 1, 8 en 15 augustus kan het publiek nog terecht in Hoenderloo.

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.