Vierdaagselopers verwend

DOESBURG- Zaterdag rond het middaguur verzamelde zich een flinke groep mensen bij het Stadhuis in Doesburg. Deze mensen hebben allen meegedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Het is een goede gewoonte geworden om de dag na de grote intocht nog even met elkaar aan tafel te zitten en de ervaringen uit te wisselen. Werd dit eerder onder genot van een heerlijk ontbijtje gedaan, dit keer was er voor een brunch gezorgd. In het kader van haar jubileumjaar had de Molukse Projectgroep een heerlijke brunch aangeboden. Deze werd door leden van dE Molukse gemeenschap klaargemaakt. Zo was er Molukse soep en stonden andere lekkernijen klaar voor de wandelaars. Suzanne en haar crew werden door mede-organisator Anita Nieuwenhuis hartelijk bedankt voor het feestelijke onthaal en het heerlijke eten. Ook mede-organisator wethouder Jansen kreeg een bedankje, evenals de gemeente Doesburg, die het Stadhuis beschikbaar heeft gesteld.
Dit jaar waren er speciale woorden voor Ton Klaassen. Deze jubilaris liep dit keer voor maar liefst de veertigste keer de Vierdaagse. Dat verdiende wel een pluim – foto Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.