Home / Drempt / Dodelijk ongeval in Drempt

Dodelijk ongeval in Drempt

DREMPT – De 58-jarige man uit Laag Keppel, die op donderdag 5 juli ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn snorscooter aan de Tolstraat in Drempt ten val kwam, is dit weekend in het Nijmeegse ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeval gebeurde de bewuste donderdag rond 13.00 uur. Het slachtoffer was door onbekende oorzaak met zijn snorscooter gevallen in het bosgebied en werd door een passant gevonden. De man bleek ernstig gewond te zijn en is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie heeft nog een onderzoek ingesteld en heeft geen aanwijzingen gevonden dat er een ander voertuig bij het ongeval betrokken is geweest. Zaterdagavond 21 juli is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.