Actie Amnesty International in kerken

VELP / ROZENDAAL – In de maand augustus vraagt de afdeling Velp / Rozendaal van Amnesty Internationalaandacht voor de Chinese Chen Zhenping. Zij werd in 2008 veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf, vanwege haar deelname aan een verboden spirituele beweging in China. Chen wordt geslagen, krijgt onder dwang drugs toegediend en heeft tijdens haar rechtszaak geen gerechtelijke bijstand gekregen. De Amnesty-werkgroep schrijft een brief aan de Chinese autoriteiten met het verzoek Chen Zhenping onmiddellijk en onvoorwaardelijk vrij te laten. Iedereen kan deze brief mede ondertekenen. Mensen van Amnesty International zijn op zondag 5 augustus te vinden bij de diensten in de Grote Kerk aan de Kerkstraat en de katholieke kerk aan de Emmastraat in Velp en in de Rozendaalse kerk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.