Home / Doesburg / Succesvolle expositie Schilderschool

Succesvolle expositie Schilderschool

DOESBURG – De eerste Zomertuin-expo bij de Schilderschool in Doesburg heeft veel lovende reacties opgeroepen. Door het mooie weer konden de bezoekers het afgelopen weekend een groot deel van de zestig schilderijen die werden geëxposeerd buiten bekijken.
Zeven deelnemers lieten hun werk zien, tijdens deze expositie. Eigenaar André Bikker vertelde tijdens de opening waarom tekenen en schilderen zo belangrijk is. Je leert opnieuw kijken en je leert om met je volle aandacht ergens mee bezig te zijn. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen bij een open atelier of een groepsles. Naast het bezichtigen van de kunstwerken, werd er ook een aantal schilderijen verkocht tijdens de Zomertuin-expo.
Op dinsdag 21 augustus is er een Open Atelier en op 12 september is er de activiteit ‘schilderen per sloep’. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.schilderschool.info of bel 0313-438470.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.