Posbank waterpolotoernooi zoekt helpers

RHEDEN – Het Posbank waterpolotoernooi wordt dit jaar op 24, 25 en 26 augustus georganiseerd door PFC Rheden. Niet alleen Rhedense waterpolospelers zullen daar ten tonele verschijnen. Bij vorige edities lagen er zeker zestig teams uit heel Nederland in het Openluchtzwembad in Rheden.

Ook dit jaar hebben zich al weer verschillende teams uit het hele land aangemeld. Niet alleen vaste teams, die jaarlijks terugkomen, maar ook nieuwe teams zullen dit jaar de strijd met elkaar aangaan in het water. Het Posbank toernooi wordt door veel verenigingen al snel in de agenda gezet als voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Doordat een groot aantal leden samen hun schouders onder het toernooi zetten, slaagt het ieder jaar weer en wordt de organisatie steeds professioneler. Ook dit jaar is de vereniging binnen haar ledenkring weer op zoek naar vrijwilligers die het toernooi willen helpen dragen. De ligweide moet worden ingedeeld, de gasten moeten vriendelijk worden ontvangen en ook voor de feestavonden worden nog wat vrijwilligers gezocht. Natuurlijk zijn sponsoren ook niet weg te denken van een groot toernooi. Wie wil helpen als vrijwilliger of wie een sponsor weet kan contact opnemen met de toernooicommissie via: posbanktoernooi@pfcrheden.info.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.