Home / Doesburg / Hooibrand op de Verhuellweg

Hooibrand op de Verhuellweg

DOESBURG- Zondagavond om 21.05 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een buitenbrand op de Verhuellweg. Het bleek te gaan om gemaaid gras dat lag te drogen aan het fiets- en wandelpad over de dijk. Wandelaars hadden het vuur ontdekt en belden 112. De brandweer was er snel en bluste het vuur, zodat het zich niet meer kon uitbreiden door het droge gras. Het hooi brandde gelukkig nog maar net, maar een klein gedeelte is door het vuur wel onbruikbaar geworden – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.