C.J.W. terug van stedentrip

BRUMMEN –Afgelopen week zijn maar 95 kinderen en 48 man leiding op een prachtige stedentrip geweest. Het C.J.W. (Christelijk Jongeren Werk) uit Brummen organiseerde namelijk haar jaarlijkse zomerkamp in het Zeddamse bos. Na een pittige fietstocht voor de oudere kinderen, en een gezellig autoritje voor de wat jongere kinderen, kon het kamp eindelijk echt beginnen. De spelletjes stonden in het teken van verschillende bekende wereldsteden. Zo werd er naar een schat gezocht in Vaticaanstad, een beleggingsspel gespeeld in Las Vegas en maakten de oudere groepen een reusachtige knikkerbaan rondom zelfgebouwde bezienswaardigheden zoals het Colosseum en de toren van Pisa. Ook aan het spookverhaal en de spooktocht was gedacht. Het gerucht ging dat sommige kinderen na deze griezelige activiteiten niet meer hun tent uit durfden. Gelukkig viel er op de bonte avond ook nog genoeg te lachen bij het zien van enorm veel en divers talent. Tussen de spellen door werd er telkens gezamenlijk gegeten en elke dag werd afgesloten met een overheerlijke mok warme chocolademelk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.