Home / Regio / EK-brons voor B-Rhythm

EK-brons voor B-Rhythm

REGIO – De Apeldoornse hiphopdansgroep B-Rhythm heeft een bronzen medaille gewonnen tijdens het Europees Kampioenschap HipHip en Streetdance in Slovenië. De regionale groep kwam uit in de categorie Small Group Juniors in de leeftijd van tien tot zestien jaar. De internationale jury beloonde hun super strakke en verrassende hiphopdans met de bronzen medaille. De dansers trainen in Apeldoorn bij Wensink Dancemasters, onder leiding van Tamara Freijsen. Femke van de Zuidwind komt uit Loenen, Shari Bouhof uit Beekbergen en Koen Pelgrim woont in Klarenbeek. Er is dus veel talent, verspreid over de regio. De dansers van B-Rhythm beginnen in augustus weer met hun nieuwe choreografie om volgend jaar tijdens het EK in Amsterdam weer zeker een plek op het podium te behalen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.