Fixet wint etalagewedstrijd

BEEKBERGEN – Fixet Van Tongeren in Beekbergen is de winnaar van de etalagewedstrijd, georganiseerd door ondernemersvereniging Bemivo, Vereniging Dorpsraad Beekbergen-Lieren en de organisatie van het Paardenspektakel. Onder het motto ‘winkelen, eten, logeren’ werd er een etalagewedstrijd georganiseerd voor de Beekbergense ondernemers. Zo’n achttien ondernemers hadden flink uitgepakt en stelden hun etalages deze week geheel in het teken van het Paardenspektakel. De onafhankelijke jury, bestaande uit Wim Hali van Bemivo, Hagar Prins van de Dorpsraad en Paardenspektakel-jurylid Gé König beoordeelden de deelnemende etalages en verkozen uiteindelijk de Fixet winkel Van Tongeren als winnaar: “Het was een zeer originele etalage en er was een duidelijke verwijzing naar het Paardenspektakel. Er was zichtbaar veel tijd en aandacht aan besteed en de leus ‘we fixen het’ sprong er echt uit,” aldus het juryrapport. Het Hoogeland Bloemenkas eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Neuteboom Garage Berging- Afsleepbedrijf.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.