Home / Beekbergen / Fixet wint etalagewedstrijd

Fixet wint etalagewedstrijd

BEEKBERGEN – Fixet Van Tongeren in Beekbergen is de winnaar van de etalagewedstrijd, georganiseerd door ondernemersvereniging Bemivo, Vereniging Dorpsraad Beekbergen-Lieren en de organisatie van het Paardenspektakel. Onder het motto ‘winkelen, eten, logeren’ werd er een etalagewedstrijd georganiseerd voor de Beekbergense ondernemers. Zo’n achttien ondernemers hadden flink uitgepakt en stelden hun etalages deze week geheel in het teken van het Paardenspektakel. De onafhankelijke jury, bestaande uit Wim Hali van Bemivo, Hagar Prins van de Dorpsraad en Paardenspektakel-jurylid Gé König beoordeelden de deelnemende etalages en verkozen uiteindelijk de Fixet winkel Van Tongeren als winnaar: “Het was een zeer originele etalage en er was een duidelijke verwijzing naar het Paardenspektakel. Er was zichtbaar veel tijd en aandacht aan besteed en de leus ‘we fixen het’ sprong er echt uit,” aldus het juryrapport. Het Hoogeland Bloemenkas eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Neuteboom Garage Berging- Afsleepbedrijf.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.