Sensationeel tennis ondanks regen

VELP – Terwijl de groundsmen alle sponzen uit de kast moesten halen om het gravel bespeelbaar te maken werd er indoor fantastisch tennis gespeeld. Vooral de jongens zorgen voor de nodige sensatie.

VELP – Door de vele regenbuien werden de meeste partijen uit de derde ronde singles binnen gespeeld. De Duitser Daniel Altmeier zorgde voor de verrassing van de dag door de nummer drie van het toernooi, Geoffrey Blancaneaux uit Frankrijk, in twee sets uit het toernooi te slaan.
Het jongenstennis leverde vandaag ook de langste partij op. De Koreaan Chan-Yeong Oh had drie uur en vijfentwintig minuten nodig om de Canadees Dylan Bernarczyk te bedwingen. Met name de derde set was een thriller. Oh wist terug te komen van een 1-3 achterstand naar 4-3, met een game van 20 minuten. In de tiebreak schreef Oh de partij met 7-4 op zijn naam.

Eind van de middag kon er gelukkig weer op gravel getennist worden. Zo konden de laatste derde ronde singles worden afgewerkt en ook alle kwartfinales dubbelspel.
Bij de jongens wisten de Nederlanders Moonen/Stevens in de laatste partij van de dag door een 6-2 6-4 overwinning op Chung/Oh uit Korea door te dringen tot de halve finales.

Vrijdag belooft een spannende dag te worden met kwartfinales in de singles en halve finales in het dubbelspel.

 

Dagelijks kan er vanaf 09.00 uur op tennispark Beekhuizen in Velp van toptennis worden genoten. Toegang is gratis. Wedstrijdprogramma en meer: www.windmillcup.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.