Home / Rheden / Eerste koopwoningen Grinthuizen Rheden opgeleverd

Eerste koopwoningen Grinthuizen Rheden opgeleverd

RHEDEN – Net voor de bouwvak zijn de eerste negen koopwoningen in nieuwbouwproject Grinthuizen te Rheden opgeleverd door aannemer Ten Brinke Bouw uit Doetinchem. De heer en mevrouw Postma mochten als eerste de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst nemen.

Van deze eerste woningen zijn er nog twee te koop. Nu de woningen zijn opgeleverd, zijn deze twee ook per direct beschikbaar voor kopers. Een groot deel van de 56 huurwoningen waren al eerder opgeleverd aan Vivare, de 37 huurappartementen bevinden zich in de afbouwfase. Het straatwerk wordt nu aangelegd en de wijk krijgt steeds meer vorm. Tegen het eind van het jaar wordt het openbaar groen aangeplant.
Na de vakantie gaat de aannemer verder met de tweede fase, er zijn inmiddels 30 koopwoningen in aanbouw. Het zijn verschillende types, waarvan nog diverse woningen te koop zijn in verschillende prijsklassen: vrijstaand, twee-onder-één-kapwoningen, bungalows en rijwoningen. Wie nu één van deze woningen koopt, kan nog persoonlijke woonwensen laten doorvoeren in de bouw. De verwachte oplevering van deze woningen is eind van dit jaar en/of begin 2013.

Belangstellenden voor een koopwoning kunnen contact opnemen met Assink Era Makelaars, tel. 026 – 361 7023, Kuiper Makelaardij, tel. 026 – 363 9120 of Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars, tel. 0314 – 37 28 50. Op www.grinthuizen.nl is alle informatie en het laatste nieuws te vinden over dit plan.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.