Home / Ellecom / Kofferbakverkoop Excelsior

Kofferbakverkoop Excelsior

ELLECOM – Op zaterdag 1 september wordt in Ellecom weer een kofferbakverkoop gehouden door muziekvereniging Excelsior. Van 09.30 tot 15.00 uur kunnen verkopers hun waar aanbieden vanuit de kofferbak van hun auto. Zij huren een staanplaats. Dit kan bij Bakkerij Samberg, tel. 0313-414287, of per mail bij excelsior.info@gmail.com. Ook vindt er een kindermarkt plaats. Jongens en meisjes kunnen een kleedje neerleggen op het schoolplein en hoeven zich hiervoor niet aan te melden.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.