Home / Dieren / Korting bij voorinschrijving Fietsvierdaagse

Korting bij voorinschrijving Fietsvierdaagse

DIEREN – Tot 1 augustus is het nog mogelijk te maken van voordelige voorinschrijving voor de zestiende editie van de Rhedense Fietsvierdaagse. Dit scheelt 1,50 euro per deelnemer. Inschrijven kan via www.fietsvierdaagserheden.nl of de inschrijffolders die overal in de gemeente terug te vinden zijn.

De Rhedense Fietsvierdaagse vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Hierbij gaat het niet alleen om het fietsen, gezelligheid is misschien zelfs wel belangrijker. Iedere dag zijn er leuke activiteiten bij de start en aankomst en worden onderweg leuke dingen weggegeven of kunnen de deelnemers profiteren van een aanbieding van sponsors van de vierdaagse.
Dit jaar is er voor het eerst een speciale kindertocht op zaterdag, de Pietje Pelle Tocht. Deze is ongeveer vijftien kilometer lang en onderweg zijn veel activiteiten opgesteld voor kinderen, onder andere bij de Brugkabouter en Polysport. Kinderen die meefietsen, mogen bovendien een keer gratis de Spelerij bezoeken op vertoon van hun startkaart.
Ook nieuw op zaterdag is de 100 kilometer lange tocht voor racefietsers. De Rhedense Fietsvierdaagse is gekoppeld aan Opgeven is geen Optie, de actie voor het KWF. Deelnemers aan Alpe d’Huzes worden uitgenodigd om in Rheden te komen fietsen, waarbij een deel van het inschrijfgeld naar het KWF gaat.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.