Home / Velp / 3 Nederlanders door naar tweede ronde

3 Nederlanders door naar tweede ronde

VELP – Zon en regen markeerden de eerste dag van de Windmill Cup op tennispark Beekhuizen in Velp. De zon scheen vooral ook voor drie Nederlandse deelnemers die hun eerste ronde partijen wisten te winnen.

De openingsdag begon voor de Nederlandse meisjes succesvol. In de eerste partij van de dag stapte Isolde de Jong de baan op voor haar partij tegen de Egyptische Hana Mortagy. De eerste set wist de Nederlandse in een tie-break met 7-4 te winnen. In de tweede set liep ze met degelijk spel en enkele mooie passeerslagen vrij makkelijk naar een 6-3 winst.
In de baan ernaast had de nummer acht van Nederland Anastasiya Mulder-Syrovatskaia iets meer moeite met haar tegenstander Hinani Mor uit India had. Uiteindelijk besliste ze de partij met 7-5 en 7-5.
Rond 14.00 uur zorgde de aanhoudende regen ervoor dat er niet meer op het gravel gespeeld kon worden. Het bood de spelers wel de gelegenheid kennis t maken met een typisch Hollandse lekkernij: poffertjes. Later op de dag werden er nog vier partijen gespeeld. In de eerste partij versloeg Bart Stevens de qualifier Tom Eisenzapf uit Duitsland in straight sets 6-1 6-0.

www.windmillcup.com
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.