Klarenbeek pakt flink uit in kermisweekend met Bløf

KLARENBEEK – De Oranje Vereniging Klarenbeek pakt dit jaar flink uit ter ere van het 80-jarig bestaan van de vereniging. In het weekend van 17, 18 en 19 augustus zal het dan ook écht groot feest worden in het dorp. Op vrijdagavond starten de Klarenbekers traditiegetrouw met het vogelschieten. De schutterskoning van vorig jaar (Jaap Schroven) zal op ludieke wijze naar het kermisterrein worden vervoerd, alwaar hij het eerste schot zal lossen. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door Hike. Hike is in de regio bekend als uitstekende coverband, maar heeft inmiddels zelf ook een aantal zomerhits gescoord met bijvoorbeeld lekker lekker in de zon en vakantievlinder. Op zaterdagavond draait de 538 drive inn show en zullen the Bogus Brothers Klarenbeek opnieuw aandoen. Op zondagavond komt de klapper van het weekend. Klarenbeek heeft het namelijk voor elkaar gekregen om niemand minder dan de Zeeuwse formatie Bløf aan het programma te mogen toevoegen. In het voorprogramma speelt Skrum. Deze mannen hebben in het verleden al bewezen de tent op de kop te kunnen zetten.

Toegang op de zaterdagavond bedraagt 10 euro. Zoals gebruikelijk hebben leden van de OVK deze avond gratis toegang. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Wolters tweewielers in Klarenbeek en Boekhandel Oonk in Twello.
De kaarten voor Bløf kosten 15 euro voor leden en niet-leden. Deze kaarten zijn nu al in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Oonk in Twello (stationsstraat 4), Bike Totaal Wolters in Klarenbeek (Klarenbeekseweg 102) en Zutphen (De Brink 74), Primera de Damper in Beekbergen (Dorpsstraat 54), Bruna Eglantier in Apeldoorn (Eglantier 421-424), Music shop Disc in Deventer (korte Smedenstraat 27).

www.ovk-klarenbeek.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.